rreth nesh

rreth nesh

Mobile Decor ka zhvilluar traditën e tij dhe ka arritur të ndërtojë identitetin e tij bazuar në profesionalizmin, inovacionin e produktit dhe dizajnin kreativ në treg. Ajo ka arritur të ruajë kohezionin e saj zhvillimor dhe konkurrencën, kryesisht për shkak të ambicieve të aftësisë së saj për të investuar vazhdimisht në vizionin e saj vendimtar të trekëndëshit.

Mobile Decor u themelua në vitin 1983 dhe filloi me prodhimin e mobiljeve dhe mobiljeve të shtëpisë (dhoma për mysafirë dhe ngrënie, dhoma gjumi dhe kuzhina). Mobilje zyre, mobilje per restorante dhe hotele, etj. I dedikuar unikes se produktit dhe dizajnit te vecante, si dhe cilesise, ndjesise se reputacionit te shkelqyer ne treg. Në ditët e sotme, Mobile Decor fokusohet në prodhimin e kuzhinave, duke përfshirë elementët dhe aksesorët e tyre, hapësirat moderne (për fëmijë, dhoma gjumi dhe ngrënia), ambientet e brendshme të zyrave, hoteleve dhe restoranteve, divanet, tavolinat, karriget, inverterët e zyrave dhe dhomat e pritjes, etj.

Mobile Decor përpiqet për risi të qëndrueshme dhe një përpjekje të pandërprerë për të sjellë vlerë më të mirë për klientët pavarësisht cilësisë më të mirë të produktit, rritjes së kapacitetit dhe rritjes së shitjeve. Mobile Decor beson se marrëdhëniet me klientët drejtojnë biznesin e tyre dhe si e tillë është e përkushtuar të ofrojë produktet më të mira të markës në klasë për të fuqizuar thelbin e biznesit përmes njohjes së sjelljes së klientit.

Kontakt

Përfaqësuar nga:

Mentor Zekaj
Titulli i punës: Projektues mobiljesh
Titulli i punës i dhënë nga shteti: Kosovë

Ngritja e Kapaciteteve Prodhuese dhe Zhvillimi i Produkteve Konkurruese – Dekor Mobil – SHPK

qëllimet e projektit

Rritja e kontributit në potencialin e rritjes së sektorit kombëtar në drejtim të konkurrencës në sektorin e përpunimit të drurit

Zhvillimi i mëtejshëm i modelimit produktiv
cilësinë e zhvillimit të produktit
Linja teknologjike dhe efikasiteti
Zgjerimi i eksporteve dhe vende pune të qëndrueshme.

Rezultatet e arritura

Përmbledhje 1. Rritja e biznesit dhe zgjerimi i eksportit nga eksportet aktuale 60% në 80%, kapaciteti i instaluar i linjës së teknologjisë së re rritet 40% rreth 1400m2 sipërfaqe shtesë prodhimi

Res 2. Përmirësimi i programit të mobiljeve të markës për dizajnin e kuzhinës “Mobile Decor Kosovo” dhe punësimi i 25 punonjësve të rinj

Res 3. Rritja e shitjeve 30% Res 4. Përmirësimi i standardeve të cilësisë dhe udhëheqjes,

Performanca, Certifikimi i Formave të Avancuara të Marketingut me Standardet ISO, 9001:2015 // 14001:2015 // 45001:2018 Strategjia e Eksportit dhe Marketingut Gati për Tregjet e Eksportit

Faza 5. Promovimi i markës vendase, zgjerimi i eksportit dhe mundësitë

Marrëveshje ndërkombëtare / të reja eksporti në Gjermani dhe SHBA

SHËRBIMI JONË

SHËRBIMI JONE

konsulentë profesionistë dhe specialistë të trajnuar

produkte individuale

Produkte të dizajnuara me teknologjinë më të fundit 3D

round 10-seater couch with minimalistic coffe table