Pyetjet mË tË shpeshta

Telefono +383 38 704 455 ose Na shkruaj marketing@mobiedekor.com

1.Ku ndodheni?

Lokacionet tona : 
11 Amet Krasniqi, Pejë 30000.

Zvicerr:
Riedmattstrasse, 98153 Rümlang, Switzerland, 8153 Zurich, Switzerland

2. Kur Punoni?

Hours

Saturday8 AM–6 PM
E DieleMbyllur
E Hënë8 AM–6 PM
E Martë8 AM–6 PM
E Merkure8 AM–6 PM
E Enjtë8 AM–6 PM
E Premte8 AM–6 PM

3. A shishni jasht vendit?

Po shesim, në gjithë Evropën dhe në Amerikë

5. A keni tavolina?

Po, kemi tavolina për kuzhinë, për dhoma të ndjejës dhe zyre.